07 / 05 / 2024

Altcoin yatırımcıları dikkat! Kâhin uyardı... Sert düşüş olabilir!

Altcoin yatırımcıları dikkat! Kâhin uyardı... Sert düşüş olabilir!

Popüler kripto para analistine göre, Cardano (ADA) ve diğer iki Ethereum rakibi altcoin projesinin gelecek günlerde düşeceğini öngörüyor.



Kriptokoin'de yer alan habere göre; Capo, dalganmalar durumunda kalabalık psikolojisini takip ederek önümüzdeki fiyat hareketi hakkında öngörüde bulunan bir teknik analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisini takip eden analistlerden bir tanesi. Elliott Wave’e göre, tipik bir trend, büyük bir sektör tersine dönmeden önce beş dalgadan geçiyor. Analistin verilerine göre “LUNA plana göre gidiyor.”

Altcoin yatırımcıları dikkat! Kâhin uyardı... Sert düşüş olabilir!

Capo’nun gözetiminde ki son kripto para, akıllı şehirleri güçlendirmeyi hedefleyen özel bir blockchain ağı olan Fantom (FTM). Kripto analistine göre ise , FTM, yükseliş piyasası yapısını (MS) kırdıktan ve 2,10 dolarda destek tutamamanın ardından 1,00 dolara düşmeye uğrayacak.  Analist “LUNA ve diğerlerine benzer. Kırık yükseliş MS ve üç dalga yukarı. Büyük olasılıkla destek 1,00 dolar olmalıdır” diye kaydediyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön