03 / 05 / 2024

Alternatif Bank dijital kredi ile 70 bin TL'ye kadar veriyor! İşte dijital kredi detayları

Alternatif Bank dijital kredi ile 70 bin TL'ye kadar veriyor! İşte dijital kredi detayları

Alternatif Bank, yaz sezonunda artan ihtiyaçları  ve harcamaları kolaylıkla karşılayabilmeleri için müşterilerine Dijital Kredi fırsatını sundu. 70 bin TL limitle sunulan bu krediye şubeye gitmeden internet üzerinden başvuru sağlanabilecek.



Alternatif Bank'ın Dijital Kredisi'nden yararlanmak isteyenler, şubeye gitmeye gerek duymadan, Alternatif Bank mobil uygulaması veya İnternet Bankacılığı aracılığıyla başvuru yapabilecekler. Bu hızlı ve pratik yöntemle, avantajlı faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 70.000 TL'ye kadar krediye erişim sağlamak mümkündür. İşte Alternatif Bank tarafından sunulan dijital kredi için detaylı bilgiler haberimizde… 

Başvurular sadece internet üzerinden yapılacak

Alternatif Bank'ın müşterilere sunduğu Dijital Kredi ile her an her yerden dijital kanallar aracılığıyla başvuru yapma imkânı sağlanıyor. Bu avantajlı hizmet sayesinde müşteriler, 70 bin TL'ye kadar olan krediye erişebilirken, cazip faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle finansal hedeflerine ulaşabiliyorlar.

Esneklik ön planda tutularak tasarlanan Dijital Kredi, müşterilere kendi vade planlarını belirleme imkânı sunuyor. Başvurunun ardından, müşteriler hızla kredi başvurusunun sonucunu öğrenebiliyorlar.  Alternatif Bank'ın müşterisi olmayanlar bile Alternatif Bank mobil uygulamasını indirerek dakikalar içinde banka müşterisi olma ayrıcalığına sahip olabilirler. Görüntülü görüşme seçeneğiyle hızlıca başvurularını tamamlayarak, aynı anda Dijital Kredi'ye de başvurabilirler. Mobil uygulamayı indiren herkes, görüntülü görüşmeyle gerçekleştirilen başvurular sayesinde anında banka müşterisi olabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön