18 / 05 / 2024

Alternatif Bank dijital kredi ile 70 bin TL'ye kadar veriyor! İşte dijital kredi detayları

Alternatif Bank dijital kredi ile 70 bin TL'ye kadar veriyor! İşte dijital kredi detayları

Alternatif Bank, yaz sezonunda artan ihtiyaçları  ve harcamaları kolaylıkla karşılayabilmeleri için müşterilerine Dijital Kredi fırsatını sundu. 70 bin TL limitle sunulan bu krediye şubeye gitmeden internet üzerinden başvuru sağlanabilecek.



Alternatif Bank dijital kredi ile 70 bin TL ye kadar veriyor! İşte dijital kredi detayları

“Dijital bankacılık çözümleri üretmeyi sürdüreceğiz”

“Alternatif Bank Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede, açıklamada bireysel ve dijital bankacılığı birbirini tamamlayan tek bir yapı olarak gördüklerini vurgulayarak düşüncelerini paylaşarak, "Biz Alternatif Bank olarak, bireysel ve dijital bankacılığı birbirini tamamlayan bir yaklaşımla ele alıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunarken, dijital kanallarımızı da aktif bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini geliştiriyoruz. Yılbaşından bugüne kadar, yeni müşterilerimizin yüzde 70'ten fazlasını dijital kanallarımız aracılığıyla kazanmanın gururunu yaşıyoruz. Müşterilerimize sağladığımız başvuru ve işlem kolaylığıyla, Dijital Kredi ürünümüzle bu oranı daha da artırmaya kararlıyız. Dijital bankacılık çözümleri üretmeye devam edeceğiz” dedi. 

Vatandaş nakit avans çözümünü bakın böyle hallediyor!

Sigorta girişi 1999-2000-2001 ise bu habere hemen bakın! Emekli olma şansını kaçırmayın

Seçim öncesi yatırımcının rotası nereye döndü? Belirsizlik ortamında güvenli liman neresi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön