03 / 05 / 2024

Altın 1500 TL olacak mı... Her dedikleri çıkan analistler tarih verdi

Altın 1500 TL olacak mı... Her dedikleri çıkan analistler tarih verdi

Amerikan Merkez Bankası'nın açıkladığı faiz kararının ardından altında yeniden toparlanma meydana geldi ve gram altın 1000 TL'nin üzerini gördü. Analistler gram altında her şeyin bu hafta belli olacağını söylüyor.



Gelin şimdi hep beraber altın piyasalarındaki son duruma bir göz atalım... Altın fiyatları, Fed faiz kararının ardından en çok araştırılan konular arasında yer alırken ABD enflasyon verileri Haziran ayında 41 yılın zirvesine ulaşırken Temmuz ayı Fed faiz kararı açıklandı. Bununla beraber ABD Merkez Bankası 75 baz puanlık faiz artışına giderken altın fiyatlarında son durum araştırılmaya başlandı.

Yatırımı olanlar “Bugün gram altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar?” sorusuna yanıt aradı. Altın fiyatları sert bir şekilde yükseldi. Bununla beraber gram altın fiyatları 28 Temmuz saat 08:10’kaydedilen güncel verilere göre 1.002,49 lira alış ve 1.013,46 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Çeyrek altın fiyatları 28 Temmuz günü kaydedilen verilere göre 1.595,94 lira alış ve 1631,12 lira satış fiyatı üzerinden işlem gördüğü aktarıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön