26 / 07 / 2024

Altın 2 ay sonra tam bu rakamı görecek! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bu rakama bakın!

Altın 2 ay sonra tam bu rakamı görecek! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bu rakama bakın!

Foreks Haber'in Youtube kanalına konuşan İslam Memiş altınla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Altının yıl sonuna kadar ne kadar olacağını kaydeden İslam Memiş o rakama da dikkat çekti. İşte detaylar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Yaptığı açıklama özellikle ABD'de enflasyon beklentisinin üzerinde açıklanması FED'in şahin tondaki söylemlerinin sürmesi anlamını taşıdığını kaydeden İslam Memiş, bunun da 75 puanlık faiz artırımını kesinleştireceğini dile getirdi. Bu gelişmenin ons altının yeniden 1700 dolar seviyesinin altına sarkmasını sağlayacağını tahmin ettiğini söyleyen İslam Memiş, fakat orta ve uzun vadeye bakıldığında hem ons altın hem de gram altında düşüşlerin kalıcı olacağını öngörmediğini dile getirdi.

Altın 2 ay sonra tam bu rakamı görecek! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş ten flaş açıklama! Hemen bu rakama bakın!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının 1000 liralardan 970 liralara kadar indiğini söyleyerek, gram altın fiyatında alınabilir seviye için rakamı açıkladı. İslam Memiş bu seviyenin 950 ve 1000 lira aralığının bir seviye olduğuna değinerek, alım sürecinin bitirilmesini gerektiğini kaydetti. 

Yaptığı açıklamada piyasada alınacak aksiyonların süreci belirlediğini dile getiren İslam Memiş, 950 seviyesinin altına gerileme olmayacağını dile getirdi. "Piyasalarda rehavet var. Tatil modunda olan yatırım araçları henüz bir kırılma olmadığı için 2 ay bu şekilde seyredecek." diyen İslam Memiş 2 ayın ardından yıl sonuna kadar kademeli olarak 1050-1200-1450 TL seviyelerini beklediğini de kaydetti.

Dolar, euro ve altın yatırımcıları dikkat! Gözler çıkacak kararda

Gram altını olanlar dikkat. Ünlü ekonomist altında kazandıracak formülü açıkladı

Altında büyük kasırga geliyor! Duyan inanamıyor! Altını olan ya da altın almayı düşünenler hemen buraya bakın!

Altında son dakika! Öyle bir çakıldı ki... 1 gram bile altını olana kötü haber! Hemen 18 Temmuz 2022 altın fiyatları!

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön