19 / 05 / 2024

Altın 4 gün sonra bu kadar olacak!

Altın 4 gün sonra bu kadar olacak!

Altın için flaş açıklama yapıldı! Altın 4 gün sonra bu rakamı görecek! Peki, 4 gün sonra altın fiyatları ne kadar olacak?



 Altın 4 gün sonra bu kadar olacak!

ALTIN 1 KASIM'DA BU KADAR OLACAK!

Altın ve finans piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini söyledi. ONS altın fiyatlarının geçen geçtiğimiz Cuma günden itibaren 1617 dolara kadar gerilediğini bildirdi. Daha önce 1614 dolar seviyesini gören ONS altının aynı gün içinde 1664 doları gördüğünü aktaran Yıldırımtürk, yatırımcıları kontrollü olmaya davet etti.

Yıldırımtürk, FED’in açıklama gerçekleştireceği 1-2 Kasım tarihlerinde altın fiyatlarında değişim yaşanabileceğini aktardı. Önümüzdeki Salı günü 75 baz puanlık faiz artırımı olabileceğini düşünen Yıldırımtürk, ONS altının ise 1750 dolar seviyesinde toparlanabileceğini ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön