12 / 05 / 2024

Altın almak için doğru zaman mı? Altın fiyatları düşüşe geçti!

Altın almak için doğru zaman mı? Altın fiyatları düşüşe geçti!

Ukrayna Rusya görüşmelerinin ardından altın fiyatları bir anda düşüşe geçti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise altın piyasasındaki hareketliliğini değerlendirdi.



İslam Memiş’in açıklamalarından satırbaşları şöyle;
“Güzel geriliyor. Geçen hafta panik yapıp almayanları tebrik ederim. Düşüşler devam, hazırlık yapmalı. Sürüden ayrılanlar oldu gaza gelenler oldu.  Yüksekten maliyet yapanlara geçmiş olsun. Bu yıl için beklentimiz  gram altında 1450 lira. Bunda sorun yok beklemeye devam ediyoruz.

Altın almak için doğru zaman mı? Altın fiyatları düşüşe geçti!

Fiyatlar Çöktü Kademeli Altın Alın

Size gıcık olacağınız bir şey söyleyeyim. Kısa vadeli al sattan uzak durun. Her düşüş bir fırsat olarak değerlendirin. 1 ay sonraki senaryoları görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız.. Fiyatlar çöktü sert bir şekilde geriledi bir miktar daha gerileyecek. Kademeli alım yapın.  İlk alım yapacağınız seviye 880 seviyesiydi. Yani bugünden bahsettim.

Bu düşüş geçici olacak. Bugün kademeli alım yapan vatandaşlar bu düşüşlerin kısa vadeli olmayacağını göz önünde bulundurmalı. Bu olumlu rüzgarın geçici olacağını düşünmeli. Bu fiyatlar düşüş anlamında kalıcı olmayacak. İster alın ister almayın. Şunu net bir şekilde dile getiriyorum: Bugünlerde alımlarımı yaparım yoluma bakarım. 

Keşke Gümüşüm Olsaydı Diyeceksiniz

Bugünlerde kademeli alımlarımı yapıp gümüşün gram fiyatında 20 lirayı bekleyeceğim. 2022 yılında herkes neyi söyleyecek biliyor musunuz? Keşke ben de gümüş alsaydım diyecek. Gümüşün ilk sahibi olan kazanır. Gümüş 2022 ve 2023 yıllarında sizin bile hayal edemeyeceğiniz bir seviyede olursa ben buradayım.

Altın almak için doğru zaman mı? Altın fiyatları düşüşe geçti!

Bu Yalancı Bahar

Şunu net bir şekilde söylemek istiyorum. Yalancı bir baharın içindeyiz. Bu fiyatlar kalıcı değil. Bugünlerde kademeli bir şekilde al ve unut. Bu yalancı bahar esintisi kalıcı değil. Savaş yoktu operasyon vardı. Kontrollü bir şekilde devam edecek. Enflasyonun olduğu her yerde altın ve gümüş kraldır. Altın aldın aldın… Almadın bekledin geçmiş olsun kardeşim.”

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş’ten flaş açıklama!

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV indirimi müjdesi! İşte yeni KDV indirimleri!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön