01 / 05 / 2024

Altın almak isteyenler için yeni uyarı geldi: Temmuz'a kadar işimize bakalım piyasalara değil...

Altın almak isteyenler için yeni uyarı geldi: Temmuz'a kadar işimize bakalım piyasalara değil...

Altın, dolar, euro, gümüş kısacası tüm piyasalar Fed'in faiz kararına odaklanmıştı. 50 baz puan kararından sonra piyasalarda şu anda geçici de olsa huzurlu bir ortam hakim. Peki şimdi altın almak mantıklı mı? Altın almak isteyenler yeni uyarı geldi...



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş döviz yatırımı yapmak isteyenler için euro ve sterlini dikkat çekerken altın almak isteyenler için de yeni uyarılarda bulundu. Yatırımcı değeri artan değil değeri azalanına yönelmesi gerektiğini söyleyen İslam Memiş, yatırımların buna göre yapılması gerektiğini vurguladı. 

 Altın almak isteyenler için yeni uyarı geldi: Temmuz a kadar işimize bakalım piyasalara değil...

FED'İN KARARI ŞUAN İÇİN PİYASALARI MUTLU ETTİ

Fed'in kararı piyasaları şuan için mutlu etti.  ABD borsaları yüzde 3 değerkazanırken eurusd 1,06 seviyelerinde yükseldi ve gelişen ülke para birimleri değerlendi. Altın piyasası bugün güne yükselişlşe başlarken dolar değer kaybetti. Değer kazananlar arasında euro ve gümüş de yerini aldı.

Peki Altın ve para uzmanı İslam Memiş yatırımcılar için ne uyarılar yaptı? Altın alınmalı mı 2022? Altın şimdi alınmalı mı satılmalı mı? Gram altın alınmalı mı? Altın almak mantıklı mı? İşte tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön