21 / 05 / 2024

Altın almak isteyenler için yeni uyarı geldi: Temmuz'a kadar işimize bakalım piyasalara değil...

Altın almak isteyenler için yeni uyarı geldi: Temmuz'a kadar işimize bakalım piyasalara değil...

Altın, dolar, euro, gümüş kısacası tüm piyasalar Fed'in faiz kararına odaklanmıştı. 50 baz puan kararından sonra piyasalarda şu anda geçici de olsa huzurlu bir ortam hakim. Peki şimdi altın almak mantıklı mı? Altın almak isteyenler yeni uyarı geldi...



KRİTİK MAYIS AYI AÇIKLAMASI GELDİ: İŞİMİZE BAKARIZ...

 İslam Memiş, küresel piyasalarda neler olacağının Mayıs ayında görüleceğini öne sürdü.

"Alan aldı. Siz bayramı bayram tadında geçirin, rahat olun." ifadelerini kullanan Memiş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada şu iddialarda bulundu:

"Küresel piyasalarda neler olacağını Mayıs’ta göreceğiz. Mayıs-Haziran bekleme ayımız. Temmuz’a kadar piyasaya değil, işimize bakarız."

Altın fiyatları atağa geçti! Fed'in faiz kararı sonrası gram altın ne kadar oldu? İşte 5 Mayıs 2022 altın fiyatları

Altın bir anda zirveye uçtu! Dünya FED’in faiz kararına kilitlenmişti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön