19 / 05 / 2024

Altın almalı mı, satmalı mı? Bir gram altını olan bile acilen baksın!

Altın almalı mı, satmalı mı? Bir gram altını olan bile acilen baksın!

Altında yükseliş devam ederken, yeni rekor seviyeleri test ediliyor. Peki bu yükseliş daha ne kadar devam edecek? Vatandaşlar altın almalı mı satmalı mı? Altında son durum ne, bayramdan sonra altın ne olur? Ünlü yatırım uzmanı Necati Akın herkesin kafasındaki soruları cevaplandırdı.



Peki altında yükseliş ne kadar sürecek, yatırımcısı altın almalı mı satmalı mı? Altında son durum ne, bayramdan sonra altın ne olur? Altınla ilgili tüm merak edilen sorulara A Haber muhabiri Tülay Ayçiçek'in konuğu olan kuyumcu Necati Akın yanıtladı.

Necati Akın'ın öne çıkan sözleri:

"İnsanlar şu anda altın alımı yapabilir. Altın fiyatlarının daha da yükseleceğini öngörüyoruz. Orta ve uzun vadede piyasalara bakıldığında beklentiler buna işaret ediyor. Bir de tabi bu durumda en güvenli liman altın olarak biliniyor.

 Altın almalı mı, satmalı mı? Bir gram altını olan bile acilen baksın!

Şu anda gram altın bin 46 liradan satılırken, çeyrek altın ise 2 bin 200 liradan satılıyor. Şu an için en iyi yatırım aracı altın. Bana göre yatırımcılar bu yönde bir değerlendirme yapabilir. Yaz ayları gelmeye başladı ve sezonun başlaması ile birlikte altında hareketlilik artacak. Fiyatların yukarı doğru geleceğini tahmin ediyorum. Yani buradan anlaşılabileceği gibi altında yükseliş devam edecek. Bu nedenle vatandaşlar ellerindeki altını satmayıp beklesin derim.”

Evde bakım maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı? Bakan Derya Yanık peş peşe açıkladı!

Bağ-Kurlular dikkat! Torba yasada Bağ-Kur tescil affı olacak mı?

BİM’de yüzlerce üründe bayrama özel indirimler! Derin çelik tencere 260 TL, kavurma sacı 179 TL, yuvarlak tencere 27,50


Geri Dön