28 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları düştü! Herkes kuyumculara koştu! 21 Nisan Cuma altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları düştü! Herkes kuyumculara koştu! 21 Nisan Cuma altın bilezik fiyatları

21 Nisan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Fed faiz kararı ile ilgili gelen açıklamalar altın fiyatlarının düşmesine neden oldu. Bu kapamda altın bilezik fiyatları da düştü! Herkes kuyumculara koştu! 21 Nisan Cuma altın bilezik fiyatları.



Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar ''altın bilezik fiyatları bugün ne kadar?, 14 ayar altın bilezik kaç lira? 18 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?'' sorularının yanıtları merak edilip araştırılıyor. Altın fiyatları 21 Nisan Cuma gününe aşağı yönlü başladı. Fed faiz kararına sayılı günler kala gelen şahin tondaki mesajlar altın fiyatları üzerinde baskıya neden oldu. Geçtiğimiz hafta rekordan rekor akoşan altın fiyatları bu hafta sert düşüşler yaşadı. Altının ons fiyatı tekrar 2000 dolar altına düşerken gram altın 1357 dolar oldu. Gram altının düşmesi ile altın bilezik fiyatları da geriledi. 

Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? Güncel altın bilezik fiyatları kaç TL oldu? 21 Nisan Cuma altın bilezik fiyatları. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön