05 / 05 / 2024

Altın bilezik fiyatları mum gibi eriyor! Kuyumcular doldu taştı! 22 Mayıs Pazartesi bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları mum gibi eriyor! Kuyumcular doldu taştı! 22 Mayıs Pazartesi bilezik fiyatları

22 Mayıs Pazartesi altın fiyatları güne düşüle başladı. Altın gerilerken altın bilezik fiyatları da adeta mum gibi eridi. Kuyumcular doldu taştı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22 Mayıs altın bilezik fiyatları.



22 MAYIS PAZARTESŞ ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU? SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI KAÇ LİRA?

22 Mayıs Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını arama motorlarında aratıyor.  Bugün altının ons fiyatı 1971 dolara yükseldi.

Gram altın 1390 lira, çayrek altın 2307 lira, yarım altın 4655 lira, tam altın fiyatı ise 9256 liradan işlem 22 ayar altın bileziğin alışı 1.251,65 TL , satışı ise 1.333 TL oldu.

Altını bilen adam İslam Memiş altındaki tuzağı açıkladı: Bu 6 gün içinde sakın bunu yapmayın! Çok pişman olursunuz

Altının efendisi İslam Memiş gümüş için 2023 hedefini açıkladı! 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön