Altın & Gümüş

'Altın bu seviyeyi görmeden almam' diyen İslam Memiş gram altında alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlara dikkat!

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kurunda düşüşlerin yaşanacağını belirterek gram altın için alım fırsatını açıkladı. İşte İslam Memiş'in açıklamaları... Yaptığı açıklamada dolar kurunda düşüşlerin olacağına değinen İslam Memiş, gram altın için alım fırsatını açıkladı

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası’nın faiz kararı sorası altın ve dolardaki hareketlilikle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Yaptığı açıklamada dolar kurunda düşüşlerin olacağına değinen İslam Memiş, gram altın için alım fırsatını açıkladı. 

Peki gram altında alım fırsatı nedir? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Yaptığı açıklamada yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan gram altının 1.000 liraya kadar düşeceğini kaydeden İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Yaptığı açıklamada, "Kısa vadede gram altın maksimum 1 ay, ben 1000 lirası seviyesinin üstünü kısa vade için gram atın alımını yatırımcısına tavsiye etmiyorum" diyen İslam Memiş,  bunu 1050 lira seviyesini öngörerek söylediğini kaydetti. Memiş ayrıca "Serbest piyasalarda 1040 lira görüldü" dedi.

İslam Memiş yaptığı açıklamada Dolar TL'de öngördüğü düşüş sebebiyle 1 ay içerisinde gram altın TL'de 950 lira ile 1000 lira arasında bir dengelenme görebileceklerini söyledi.

“1000 TL SEVİYESİNİN ÜZERİNDEN GRAM ALTIN ALMAM”

Yaptığı açıklamada "Önce 980'i görmek lazım sonra 950 seviyesini görmek lazım ama ben kısa vadede maksimum bir iki aylık süreç içinde 1000 lira seviyesinin üzerinde gram altın almam.” şeklinde bir açıklama yapan İslam Memiş, 1000 lira seviyesinin altına sarkınca kademeli olacak alacağını söyleyerek, 990, 980, 970 vs... makas aralıklarını göz önünde bulundurmak gerektiğini söyledi.

“HIZLI BİR TOPARLANMA BEKLİYORUM”

Yaptığı açıklamada hiç almamış olanların ihmal edenlerin 950 lira seviyesine kadar değerlendirebileceğini kaydeden İslam Memiş, "Yine bundan sonraki süreçte destek seviyesi test edildikten sonra hızlı bir toparlanma bekliyorum.” dedi. Bu sefer hedefin 1200 lira olacağını söyleyen İslam Memiş, "Bunun nedeni ise ons altın olacaktır" dedi.

“ÖNGÖRÜMDE DEĞİŞİKLİK YOK”

 

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, ons altında görülecek hızlı atakların belki 2300, belki 2400 dolar seviyeleri yıl sonuna kadar test edileceğini söyleyen İslam Memiş, 1200 lira seviyesini takip etmeyi sürdüreceğini söyleyerek, 2022 yılıyla ilgili öngörüsünün 1450 seviyesi olduğunu dile getirerek, "Bu öngörümde değişiklik yok.” dedi.

Altında ters rüzgar! Tepetaklak oldu! Altını olanlar 'eyvah' dedi! Son dakika altın fiyatları 25 Haziran 2022...

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın kaç liraya düşerse alırım dedi! Hiç gram altın almayanlar dikkat

Altın fiyatları FED'in koşulsuz taahhütü sorası düşüşe geçti! Uzmanlardan 'derin' uyarı