19 / 05 / 2024

Altın bugün ne kadar? 17 Haziran gram altın kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 17 Haziran gram altın kaç TL?

Altın bugün ne kadar yatırımcılar ve altın almak isteyen vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. 17 Haziran Cuma yani haftanın beşinci gününde gram, ons altının ne kadar olduğu sorgulanıyor. İşte 17 Haziran altın fiyatları!



17 HAZİRAN GRAM ALTIN NE KADAR?

Altın fiyatları 17 Haziran Cuma günü aşağı yönlü bir hareket gösteriyor. Altının gram fiyatı haftanın beşinci günü 17 Haziran Cuma gününe dalgalı bir seyirle başladı. Bu dalgalı hareketin ardından gram altın 1.032,93 liradan işlem görüyor. Şu sıralarda ons altın ise bin 846 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 17 HAZİRAN ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

Çeyrek altın, alış alış 1.673 TL, satış 1.694 TL. Geçen hafta çeyrek altının satış fiyatı da merak ediliyor. Çeyrek altın 1.658 TL'den satışa sunulmuştu.

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı? TOKİ başvuruları ne zaman?

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar?

Emekli maaş zammı ne zaman belli olacak? Temmuz emekli zammı ne zaman açıklanacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön