Ekonomi

Altın değil, dolar hiç değil herkes euroyu konuşuyor! Euro resmen uçtu! Hemen bakın

Dün açıklanan Avrupa Merkez Bankası kararından sonra euro uçuşa geçti. Banka faiz kararını dün 75 baz puan artırmasından sonra euro yükselişe geçti. Hemen bakın... Avrupa Merkez Bankası (ECB), merakla beklenen faiz kararını dün açıkladı

Piyasaların merakla beklediği Avrupa Merkez Bankası faiz kararı dün açıklandı. Avrupa Merkez Bankası (ECB), merakla beklenen faiz kararını dün açıkladı. Banka dünkü toplantısında politika faizini beklentiler doğrultusunda 75 baz puan artırdı. Böylece ECB tarihinin en yüksek faiz artışı hayata geçirmiş oldu.
Kararın hemen ardından gözler ne altın ne dolar hemen euroya çevrildi.

Peki euro kurunda neler oldu? Euro bugün ne kadar? Euro kuru kaç lira oldu? İşte 9 eYLÜL 2022 euro kuru...

EURO KURUNDA SON DAKİKA

Euro kurunda son dakika gelişmeler merakla takip ediliyor. Dünkü kararın ardından euro tekrar güç kazandı. Piyasaların gündeminde bugün euro kuru var. Euro duru dolar karşısında eski gücünü geri topladı.

Euro dolar paritesi şu dakikalarda 1 seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Avrupa Merkez Bankası faiz kararından önce euro dolar paritesi 0,99 seviyelerinde işlem görüyordu. Geçtiğimiz günlerde ise 0,98 seviyesine gerileyen euro dolar paritesi 20 yılın ardından en düşük seviyelere kadar geriledi.

Euro kurunda son dakika gelişmeler bugün milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yurt içi ve yurt dışı piyalasarda euro kurunun kaç lira olduğunu araştıranlar euro bugün ne kadar? Euro bugün kaç lira? Euro bugün kaç TL? gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. 9 Eylül 2022 euro kuruna hemen bakın...


 

EURO BUGÜN UÇTU

Euro kuru yurt içi piyasalarda vatandaşlar tarafından sorgulatılıyor. Euro bugün alış fiyatı 18,39 TL, satış fiyatı ise 18,50 TL seviyesinde işlem görüyor.

Euro dolar paritesi ise şu dakikalarda 1,0066 seviyesinde değerleniyor.

HEMEN BAKIN...

Dünkü faiz kararın açıklanması ile ilgi euro üzerine yoğunlaşmaya başladı. 

Euro bölgesinin yaşadığı enerji krizine değinen Lagarde "Enerji tedarikinde bozulmalar büyük bir risk. Enflasyon hizmetler de dahil olmak üzere tüm ürün gruplarına yayılıyor." dedi.

Dün bir konferans esnasında konuşan Fed Başkanı Jerome Powell, enflasyon dizginlenene kadar elimizden geleni yapacağız açıklamasında bulundu.

Euro yatırımcıları dikkat! Elinde 1 euro bile varsa hemen baksın! Son dakika gelişmesi...

Euro, Sterlin, Japon Yeni, Çin Yuanı, Türk Lirası... Dolar resmen meydan okuyor

Elinde dolar ve euro olanlar için net tarih verildi! Hemen bakın! Böyle bir seviye görülmedi