17 / 05 / 2024

Altın, dolar derken gözler gümüşe döndü! Gümüş yükseliyor mu? Yatırımcılar dikkat! 11 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Altın, dolar derken gözler gümüşe döndü! Gümüş yükseliyor mu? Yatırımcılar dikkat! 11 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatlarında son günlerde hareketlilik yaşanıyor. Küresel piyasalarda yaşanan resesyon tedirginliği, değerli metal olan gümüş üzerinde baskı oluşturmayı sürdürüyor. Peki gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? 11 Temmuz 2022 gümüş fiyatları kaç lira? İşte güncel 11 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...



Türkiye'de ve dünya genelinde yaşanan olayların ardından 11 Temmuz 2022 gümüş fiyatları merak ediliyor. Dolar kurunda yaşanan yükselişle beraber gümüşe olan talep geriledi. 

GÜMÜŞ FİYATLARINDA NELER OLUYOR? 

Dolar paritesi 20 senenin en yüksek seviyesine ulaşırken, dolardaki artış değerli metallere olan iştahı azalttı. Gümüşün ons fiyatının 19 dolara kadar düşmesiyle, gümüş de değer kaybetti. 

Yükselen faizler ile dolar kurunda yaşanan hızlı yükseliş gümüş fiyatlarını baskılıyor. Gümüş fiyatlarına ilişkin konuşan Kitco Metals kıdemli analisti Jim Wyckoff, "Altın ve gümüş kısa vadede tamamen düşüş eğiliminde ve bu da spekülatörleri vadeli işlem piyasalarından düşüş yönlü pozisyon almaya davet ediyor" diyerek son durumu açıkladı. 

Altın, dolar derken gözler gümüşe döndü! Gümüş yükseliyor mu? Yatırımcılar dikkat! 11 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatlarını değerlendiren bazı analisteler, gümüş ons fiyatının 26 dolar seviyesine kadar ulaşacağına dikkat çekerken, gümüşün gramının 12 lira seviyesini aşacağını vurguluyor. Analistler gümüşte 10 lira seviyelerinin iyi bir alım fırsatı olduğuna da dikkat çekiyor. 

GÜMÜŞ BUGÜN KAÇ LİRA? İŞTE 11 TEMMUZ GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI...

Gümüş fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Piyasalar kapalı ancak yatırımcılar son dakika gümüş fiyatlarını sık sık araştırıyor. 

Gümüş fiyatları bugüne gram alış fiyatı  10,56 TL, satış fiyatı 11,19 TL bandında başladı. Gümüşün onsu ise 19 lira 20 kuruştan alınırken, 19 lira 22 kuruştan satılıyor. 

Altın fiyatlarında şok gelişme! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? İşte 11 Temmuz 2022 güncel altın fiyatları!

1 doları olanı bile hemen baksın! Dolarda bayram hareketliliği! Son dakika dolar kaç TL? 11 Temmuz 2022 dolar kuru..

Euro kurunda neler oluyor? 1 euro bugün ne kadar?  İşte 11 Temmuz 2022 euro alış satış rakamları...

Benzin, motorin ve LPG'de indirim var mı? Güncel fiyatlar kaç TL? Shell, Opet, PO, Total 11 Temmuz 2022 fiyat listesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön