01 / 05 / 2024

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?



Filistin İsrail arasındaki gerginlik piyasaları hareketlendirdi. Dolar kuru 28 lirayı aşarken gram altın 1840 seviyesine dayandı. Bu gelişlerin ardından gözler gümüşe çevrilirken Altın ve par piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten gümüş yorumu geldi.

İslam Memiş twitter hesabından yaptığı paylaşımda gümüş fiyatlarının yönünü açıkladı. İslam Memiş, ''Son iki haftadır bitcoinde hızlı yükseliş beklediğini belirtmiştim. Sıra gümüşte. Gümüş yıl bitmeden potitif ayrışmasını bekliyorum'' dedi. Memiş yatırımcılara seslenerek gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini açıkladı.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Güncel gümüş alış satış fiyatı kaç lira? Gümüş fiyatları kaç lira? 24 Ekim Salı gümüş fiyatları.

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş sıra gümüşte diyerek yatırımcıları uyardı!

24 EKİM 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? GÜNCEL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI 

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 1 gram gümüş fiyatları ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Gümüşün ons fiyatı bugün 22,87 dolardan işlem görüyor. Gümüşün alış fiyatı 20,56 lira satış fiyatı 21,37 liradan işlem görüyor.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM! KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI 24 EKİM 2023

Altın fiyatları son zamanlarda rekor seviyelere yükseldi. Ortadoğudaki gerilimin etkisi ile güvenli liman olan altına talep artmaya başladı. Yatırımcılar heyecanla altın fiyatlarında son durumu merak ediyor. Ons altın bugün 1964 dolar olurken gram altın 1836 TL'den işlem görüyor. Çeyrek altın 2,998 lira, yarım altın 5,997 lira, tam altın 11,942 lira, Ata altın fiyatı 12,555 lira, Atabeşli altın 61,180 lira, gremse altın ise 29,700 liradan işlem görüyor.

SON DAKİKA CANLI ALTIN FİYATLARI: Altın fiyatlarında yükseliş fırtınası devam ediyor! 24 Ekim Salı altın fiyatları

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika dolar kuru açıklaması! Hareketlilik beklemiyoruz!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön