06 / 05 / 2024

Altın duracak duracak güüüm diye patlayacak! Analistler peş peşe o tarihi verdi

Altın duracak duracak güüüm diye patlayacak! Analistler peş peşe o tarihi verdi

Altın fiyatlarında sınırlı yükseliş devam ederken, vatandaşlar fiyatların patlayacağı tarihi merak ediyor. Analistlerden peş peşe altın fiyatlarının patlayacağı tarih hakkında değerlendirme geldi.



Altın fiyatlarında yaşanan uzun süreli düşüşün ardından nihayet beklenen yükseliş serisi başladı. Özellikle daha alt seviyelerden altın alan vatandaşlar, kar etmenin heyecanıyla birlikte altın fiyatlarının ne zaman yükseleceğini sorgulamaya başladı. Analistler de bu vatandaşların meraklarını bir nebze de olsa giderecek değerlendirmelerde bulundu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön