21 / 05 / 2024

Altın düşse de yükselse de bunu yapan kazanacak! Altında yeni yöntem! Altın yatırımcıları acilen bakın!

Altın düşse de yükselse de bunu yapan kazanacak! Altında yeni yöntem! Altın yatırımcıları acilen bakın!

Altın fiyatlarında çok kısa bir süre içinde geri çekilmeler ve dengelenmelerin olabileceğini söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Oral Erdoğan altındaki düşüşler ve yükselişlere karşılık nasıl kazançlı çıkacağını açıkladı. Altın düşse de yükselse de bunu yapan her türlü kazanacak! Altında yeni yöntem!



ALTIN DÜŞSE DE BUNU YAPAN KAZANACAK!

Ekonomist Oral Erdoğan altın fiyatları düşse de yatırımcısını koruyacak yöntemi açıkladı. Türkiye'de kur korumalı mevduatın olduğunu bununda sadece dolarda değil değil euro ve altın için de yapıldığını belirterek altın fiyatlarındaki hareketliliğe karşı yatırımcıların korunacağını açıkladı.

Yatırımcılara seslenen Prof. Dr. Erdoğan, Altına yatırım yapmak yerine altına dayalı kur korumalıya birikimlerin koyulmasını öneriyor. Çünkü faizleri yüzde 20’lerin üzerini gördüğünü ve KKM’de faiz üst sınırın kaldırıldığını vurguladı. Ama altın yüzde 20’den fazla değer kazanırsa bu dönemde üzerini de devletin ödeyeceğini söyledi. Böylece altının fiyatına karşı kendinizi korumuş olursunuz diyerek '' Hem de altın fiyatları düşerse garanti edilen faiz oranı kadar da kazanabiliyorsunuz” dedi.

Gram altında yeni rakam belli oldu! İslam Memiş son noktayı koydu! Artık bu rakamı konuşacağız!

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Bakmayan bin pişman olacak

 


Geri Dön