Kent Haberleri

Altın fiyatları 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak resmen rakam verdi

Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak altın fiyatlarının  7 gün içinde ne kadar olacağını söyleyerek yatırımcıları uyardı. Altın fiyatları ne kadar olacak? Geçtiğimşiz hafta son iki ayın en dip seviyesine düşen altın fiyatlarınınn bu hafta içinde yükseleceğini söyledi

Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak  alın ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimşiz hafta son iki ayın en dip seviyesine düşen altın fiyatlarınınn bu hafta içinde yükseleceğini söyledi. Yatırımcılar bu açıklamayı görür görmez hemen araştırmalara başladı. Altın fiyatları ne kadar olacak? Altın fiyatları kaç lira olacak? soruları arama motorlarında aratılıyor. 

Altın fiyatları 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak resmen rakam verdi!

ALTIN FİYATLARI 7 GÜN İÇİNDE TAM BU KADAR OLACAK!

Hatice Kolçak altın konusuyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altının yönü ile ilgili Kolçak şunları söyledi: “Altın tarafında ons altın 1853 dolar şu anda. Ne demiştik? 1845-50 dolar üstü kalması önemli.

Altının da nefes alacağı bir durum. Bu hafta içerisinde de bir volatilite görmek mümkün. Neler olabilir? Altın geçen hafta dibi gördü. Yani 1804 doların altına inmedi. Orada dolardan büyük destek aldı. Çin’den büyük bir destek aldı. Geçen hafta tüm Amerika borsalarına rağmen, haftasonuna doğru giderken bir alım gelmişti ama altın daha fazla yükselmiş oldu.

Altını dolayısıyla Çin’de besliyor. 1850’lerin altına düşürse 1830 dolarları takip edeceğiz. 1804 doların altına inecek gibi de durmuyor altın. Peki güzel yukarı hamleler yaparsa. 1850 1855 doların üstü kalıcı bizim için önemli. Nefes alacağı yer burası. Aşağı inişler alım fırsatı, yukarı çıkışlarda da isteyen satış fırsatı olarak görebilir” dedi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DAKİKA!

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın fiyatları yeni haftaya yukarı yönlü başladı. Yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın 1850 dolar, gram altın fiyatı 1150 lira, çeyrek altın fiyatı ise 1880 lira, ayrım altın fiyatı 3760 lira, tam altın fiyatı 7493 liradan satışa sunuluyor. 

Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!

Altın fiyatlarında  ibreler yeşile döndü! Elinde gram altın, çeyrek altını olan acil baksın! 6 Mart 2023 altın fiyatları

Doların geleceği pik seviye resmen belli oldu! Elinde dolar olanlar çabuk harekete geçsin!