Kent Haberleri

Dolar 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Yer yerinden oynadı! Dolar borcu olanlar yandı! Hemen bakın

Doların ne kadar olacağını merak edenler son dakika dolar gelişmelerini yakından takip ediyor. Dolar 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Yer yerinden oynadı! Dolar borcu olanlar yandı! Hemen bakın. Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın faizleri artıracağına yönelik gelen açıklamalar dolar kurunu hırçınlaştırken yatırımcılar ''dolar ne kadar olacak, Dolar ne olur, Dolar yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor

Dolar/TL kuru son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın faizleri artıracağına yönelik gelen açıklamalar dolar kurunu hırçınlaştırken yatırımcılar ''dolar ne kadar olacak, Dolar ne olur, Dolar yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Dolar 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Yer yerinden oynadı! Dolar borcu olanlar yandı! Hemen bakın.

DOLAR 7 GÜN İÇİNDE TAM BU KADAR OLACAK!

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer, doların Şubat ayı içinde ne kadar olacağını açıkladı. Yatırımcılar dolar ve dolar yorumlarını yakından takip ediyor. Geçer, doların yükselişe geçeceğine vurgu yaptı ve 7 gün içinde doların geleceği seviye ile ilgili rakam verdi. 

Selçuk  Geçer, doların bu hafta itibariyle yükselişe başlayacağını ve şubatın sonu itibariyle 24 TL’yi bulacağını açıkladı.

 

Öte yandan doların çıkacağı değerin aynı zamanda şu anın reel sektör değeri olduğunu belirten Selçuk Geçer, Türkiye’nin kısa vadeli borcunun 190 milyar Amerikan Doları olduğunu ve bu borcun ülke tarihindeki en büyük borç olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: ''Böyle bir yakın dönemli borcun olduğu ortamda doları baskılamanması imkansız''dedi ve yakın zamanda doların 24 TL olacağını açıkladı.

21 Şubat Salı dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar/TL kuru kaç lira? Dolar bugün kaç lira oldu? 21 Şubat 2023 dolar/TL kuru.

DOLAR KURU SON DAKİKA!

Son dakika dolar/TL kurundaki gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar bugün ne kadar? Bugün dolar kaç lira oldu? Güncel dolar kuru ne kadar? sorularının yanıtlarını arama motorlarında aratıyor. 

 

Dolar endeksi bugün 103,955 seviyesinden değerleniyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı bugün 19,13 TL, satış fiyatı 19,17 TL seviyesinden değerleniyor. Aynu dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 20,39 TL, satış fiyatı 20,46 TL seviyesinden değerleniyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0671 bandında hareket ediyor.

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan acilen baksın! 21 Şubat 2023 canlı altın fiyatları