15 / 05 / 2024

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın ne olur?

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın ne olur?

Altın piyasasında bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasında yapılan ateşkes görüşmeleri yerini tekrar savaş ortamına bırakmasıyla piyasalar hareketlenmeye başladı. Peki altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur? İşte ayrıntılar...



MERKEZ BANKASI KARARI ALTIN FİYATLARINI ETKİLEDİ

Merkez Bankasının faiz kararını açıkladığı 14 Nisan Perşembe gram altın kararın açıklanması ile düşüşe geçti. Güne 928,13 lira ile başlayan gram altın, saat 21:19 itibarıyla %0,10 azalışla 927,35 liradan işlem gördü.  Altın piyasası bu hafta oldukça hareketli geçti. Peki altın fiyatları bu hafta ne oldu? Altın fiyatları gelecek hafta ne olur?

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın ne olur?

ALTIN FİYATLARI BU HAFTA NE OLDU?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı.  11 Nisan Pazartesi günü altının onsu 1942 dolardan güne başlarken gram altın 913 lira oldu. Saklı günü altının onsu 1950 dolar seviyesini geçerek atak yaptı. 1958 dolardan güne başlayan altının gram fiyatı salı günü 915 liradan satışa sunuldu.

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın ne olur?

Çarşamba günü ise ons altın 1970 dolar seviyesi ile uzun zamandan sonra tekrar böyle bir atak yaptı ve gram altın 916 lira oldu.  Perşembe günü Merkez Bankası'nın kararı öncesinde 1974 dolardan işlem gören altının gram fiyatı ise  917 liradan işlem gördü. Haftanın son işlem günü olan cuma günü alın fiyatları tekrar yükselişe geçti ve gram altın 920 lira oldu.

Peki gelecek hafta altın fiyatları ne olur? Altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? İşte detaylar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön