15 / 05 / 2024

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın ne olur?

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın ne olur?

Altın piyasasında bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasında yapılan ateşkes görüşmeleri yerini tekrar savaş ortamına bırakmasıyla piyasalar hareketlenmeye başladı. Peki altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur? İşte ayrıntılar...



ALTIN FİYATLARI GELECEK HAFTA NE OLUR? ALTIN DÜŞERMİ, YÜKSELİR Mİ?

Altın fiyatlarını, Rusya Ukrayna arasındaki savaş durumu etkiliyor. Rusya Ukrayna arasındaki savaş devam ettiği sürece yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak bilinen sarı metale talep artacak ve fiyatlar rekor seviyelere yaklaşır. Rusya'nın agresif hareketlerine devam etmesi altın fiyatlarının yükseleceği anlamına geliyor. Aksi bir haber gelmesi durumunda ise altın fiyatlarında tam tersi bir durum yaşanır. 

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın ne olur?

Öte yandan Çin'deki Şangay kentinde koronavirüs vakaların yükselmesi de piyasalar üzerinde etkili olmaya devam ediyor.

Dolar ve altını enflasyon korkusu sardı!

Altın fiyatları hafta sonu ne oldu? İşte 16 Nisan 2022 güncel altın fiyatları!

Altın fiyatları neden yükseliyor? Altın yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları yükseldi! Gram altın kaç TL? Çeyrek altın fiyatı ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön