07 / 05 / 2024

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları rekor yükselişle milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları yukarı yönlü seyrine devam ediyor.



Yeni haftanın ilk işlem günnünde altın fiyatları altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Bugün Ons altının yukarı yönlü hareketi iç piyasadaki altın türlerinin yönünü de yukarı çevirdi.

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; altının onsunun bin 784 dolar seviyelerinde dengelenmeye çalıştığı günlerde döviz kuru kaynaklık değişimler iç piyasadaki fiyatlara etki ediyor. Böylece uzun zamandır düşüş eğiliminde olan  altın yatırımcısının yüüznü güldürmeyi başardı. İşte bugünkü altın fiyatları...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Geçtiğimiz hafta 700 lirayı aşarak önemli bir kritik eşiği geçen gram altın an itibarıyla 792 liradan satışa sunuluyor. 

Altın fiyatları bugün ne kadar?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 1000 liranın üzerindeki konumunu korurken 1.258 liradan alınıyor. 6 Aralık’ta çeyrek altının satış fiyatı ise 1.290 TL.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın bugün 2.518 liradan alınıp 2.589 liradan da satışa sunuluyor.

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor!

2 Aralık 2021 altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön