02 / 05 / 2024

Altın fiyatları neden düşüyor? 

Altın fiyatları neden düşüyor? 

Altın fiyatları bu hafta oldukça hareketli geçti. Son haftalarda yükselişe geçen altın fiyatları bu hafta düşüşe geçti. Peki altın fiyatları neden düşüyor? İşte cevabı...



ONS VE GRAM ALTIN BUGÜN

Ons altın bugün haftanın son işlem gününde 1754 dolardan işlem görüyor. Ons altın fiyatı gün içinde en düşük 1751 dolar en yüskek ise 1759 dolar seviyesini gördü.

 Altın fiyatları neden düşüyor?  

GRAM ALTIN DÜŞÜYOR..

Yurt içi piyasalarda gram altın ons altın ve dolar kurunun seyrine göre hareket ediyor.  Haftaya 1040 liradan başlayan gram altın 1022 lirqadan işelm görüyor.

Doların altın fiyatlarındaki uyguladığı baskı ile altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Ons altının düşmesi tüm altın fiyatlarının değer kaybetmesine neden oluyor.

İslam Memiş altın ve dolar için öyle bir rakam verdi ki... O gün yer yerinden oynayacak! Duyduk duymadık demeyin

Altın ve dolar yönünü belli etti peki euro ne oldu? Yatırımcılar dikkat! Cebinde 1 euro olanları bile ilgilendiriyor

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan acil bakın! 19 Ağustos altın fiyatları

İslam Memiş, gram altına yönelik yeni açıklaması ile ağızları açık bıraktı! İşte detaylar!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön