Altın & Gümüş

Altın fiyatları rekor kırarken İslam Memiş ucuz altın almanın formülünü açıkladı!

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken bir yorum geldi. Memiş ucuz altın almanın formüllerini 5 maddede sıraladı. İşte haberin detayları...Fakat Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden bu yana ilk kez 2

Altın fiyatları global bankacılık sisteminde yaşanan tedirginliklerden sonra güvenli liman olarak tercih edilmesinin ile hızlı yükselişlerin etkisi altındaydı. Fakat Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden bu yana ilk kez 2.000 doları geçen altın fiyatları düşüş yaşamıştı.

Bankacılık krizinin Silicon Valley Bank’ın satın alınması ve başka bankaların da yüksek risk altında olmadığı izleniminin egemen olması ve bir bankacılık krizinin ekonomiyi resesyona sürükleyebileceğine dair korkuların giderek azalması, yatırımcıları güvenli liman olarak gördükleri altına yönelimini şimdilik durdurarak fiyatların aşağı çekilmesine neden oldu. Ons altın fiyatı dün 1.963 dolara kadar geriledi. Ons altından destek bularak 1.250 TL’ye yaklaşıp rekor seviyeleri gören gram altın ise 1.200 TL’nin altına geldi.

Yeni güne değer kazancıyla başlayan altın gram fiyatı 1.212 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.990 lira, Cumhuriyet altını da 8.050 liradan satılıyor. Ons fiyatı, şu dakikalarda yüzde 1.984 dolardan alıcı buluyor.

 Altın yatırımcısına İslam Memiş'ten uyarı! Pişman olursunuz...

Ziraat Bankası'ndan ihtiyacı olana 20 bin TL! Başvuran alıyor

Selçuk Geçer doları olanlara seslendi: 4 gün sonra ters köşe olacaksınız