19 / 05 / 2024

Altın fiyatları yere çakıldı! İslam Memiş’ten görülmemiş altın yorumu geldi!

Altın fiyatları yere çakıldı! İslam Memiş’ten görülmemiş altın yorumu geldi!

Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının düşüşü ile ilgili yorumda bulundu. İşte detaylar!



Altın fiyatları son dönemin en dip günlerini yaşamaya başladı. Gram altın kötü günlerine geri döndü ve 960 liraya kadar düştü.  Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısına uyarılarda bulundu.

İslam Memiş bu konuya dair şunları söyledi: "Gram altını ekranda 960 gören arkadaş, 960’a satsana. Sat ki alan kişi de serbest piyasalarda 983’e satsın. Kilosunda 800 dolar işçilik var. Dolar sahipleri toplamaya başladı. Neden 800 dolar işçilik. Talep var. Ne kadar talep o kadar işçilik. Yakında 1.000 doları geçer. Altın kime ucuz? Dolar sahiplerine. Şimdilerde ise dünyada rafineleri kapatan dolar sahipleri, altın ve gümüş stoklarını neden artırıyor? Savaş istiyorlar...

Bugün ucuz toplayan kişiler, yarın gelecek “Savaş çıkacak uyarıyoruz” açıklamasını yaptığında çoktan stoklarını doldurmuş olacak.”

Evde bakım maaşı hangi hallerde kesilir?

TOKİ ilk evim arsa yerleri nerede? İlk evim arsa hangi illerde?

10 Ekim evde bakım maaşı yatan iller açıklandı mı? İşte 10 Ekim 2022 evde bakım maaşı yatan iller!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön