01 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında beklenen güne geri sayım! İşte altın o seviyelere gelecek!

Altın fiyatlarında beklenen güne geri sayım! İşte altın o seviyelere gelecek!

Altın fiyatları son dönemde bir hayli hareketli. Geçtiğimiz hafta rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları son sürat ilerlemeye devam ediyor. Yatırım yapmak isteyenlere ünlü ekonomist İslam Memiş'ten açıklama geldi. İşte detaylar!



Yatırım yapmak isteyen vatandaşların, yakından takip ettiği ünlü ekonomist İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi, Altın alacak vatandaşlara önemli tavsiyelerde bulunan Memiş, ilerleyen günlerde fiyatlarda düşüş olabileceğini belirtti.

İşte İslam Memiş'in altına dair yaptığı açıklamalar…

ABD’de geçen hafta çarşamba günü yayınlanan oranlar, perakende satışların bir yılın en büyük düşüşünü elde ettiği üretici fiyatlarının yavaşladığını yatırımcılara gösterdi ve olası bir resesyona işaret etti bununla birlikte ABD Merkez Bankası’nın (Fed) daha az şahin davranabileceğine dair görüşünü destekledi.

ALTIN FİYATLARI GEÇEN HAFTA REKOR KIRMIŞTI

Geçtiğimiz hafta cuma günü ons altın 1937 dolar ile 9 ayın zirvesine ulaşan, gram altın 1171 lira ile tüm zamanların rekorunu kırmıştı. Altın fiyatları yeni haftada da yatırımcıların dikkatini çekiyor.

PİYASALARIN GÖZÜ KULAĞI 1 ŞUBAT’TA

Diğer yandan piyasaların gözü ve kulağı 1 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan Fed toplantısında. Fed’in 25 baz puanlık bir faiz artırımı yapılacağı öngörülüyor. Fed son toplantısında politika faizini 50 baz puan artırıp, yüzde 4.50 seviyesine çıkardı. Fed’in faiz artış hızını azalttığına dair beklentiler altın piyasasına destek veriyor.

ONS ALTIN NE KADAR?

Bir ons altın fiyatı, anlık olarak 1.933,42 dolara karşılık gelir. Ons Altın son 24 saat içerisinde yüzde 0,12, son bir haftada yüzde 1,28 oranında değişmiştir. Ons Altın, 24.01.2023 tarihinde $1.933,42 ile son bir ayın en yüksek seviyesine ulaşmıştır. Ons altın, 26.12.2022 tarihinde 1.799,04 dolar ile son bir ayın en düşük seviyesini gördü.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Bir çeyrek altın fiyatı, anlık olarak 1.880,61 TL'ye karşılık geliyor. Çeyrek Altın son 24 saat içinde yüzde 0,16, son bir haftada yüzde 1,53 oranında değişiklik yaşanmıştır. Çeyrek Altın, 24.01.2023 tarihinde 1.880,61 TL ile son bir ayın en yüksek seviyesini gördü. Çeyrek Altın, 26.12.2022 tarihinde 1.735,56 TL ile son bir ayın en düşük seviyesine gelmiştir.

2023 Ziraat Bankası promosyonu ne kadar? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Vakıfbank’tan çok konuşulacak Media Markt kampanyası! Media Markt alışverişlerinizde hediye Worldpuan kazanın!

2023 İşsizlik maaşı! Şu an işsizlik maaşı ne kadar? İŞKUR işsizlik maaşı nereden bakılır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön