07 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında kritik gün! Gözler o karara çevrildi

Altın fiyatlarında kritik gün! Gözler o karara çevrildi

Piyasaların gözü Çarşamba günü Fed toplantı tutanakları ve Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrildi. Ekonomistler ise konuyla ilgili görüşlerini paylaşarak yatırımcılara tavsiye verdi.



ALTIN FİYATLARI GÜNE NASIL BAŞLADI?
Bu gelişmelerle yükseliş eğilimini üst üste dördüncü haftaya taşıyan altının ons fiyatı geçtiğimiz haftayı yüzde 1,50 primle 1.802 dolarda kaldı. Ons altın yeni haftada 1809 dolardan işlem görmekte. Geçen hafta yüzde 1,5’e yakın değer kazanarak 1035 liraya yükselen gram altın haftanın ilk işlem gününe yatay başlamıştı.
17,94’ten hafta kapanışı yapan dolar/TL kuru bu sabah yükselişle güne başlayarak 17,95 seviyelerinde bulunmakta. Aynı dakikalarda euro/TL 18,40 liradan alıcı ile bulmakta.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön