07 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında kritik gün! Gözler o karara çevrildi

Altın fiyatlarında kritik gün! Gözler o karara çevrildi

Piyasaların gözü Çarşamba günü Fed toplantı tutanakları ve Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrildi. Ekonomistler ise konuyla ilgili görüşlerini paylaşarak yatırımcılara tavsiye verdi.



UZMAN İSİMDEN KRİTİK UYARI: SON ÜÇ RESESYONDA DA...
Altın ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken Yatırım Danışmanı Ve Ekonomist Arkadiusz Sieroń’un açıklamaları dikkat topladı. Uzman analist “Ya zaten bir resesyondayız ya da bir durgunluğa doğru gitmekteyiz. Altının güvenli liman varlığı olduğu göz önüne alındığında, fiyatları için bir durgunluk olması lazım. Altın genellikle ekonomik gerileme dönemlerinde artar. Bu durum, son üç resesyonda da böyle oldu” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön