14 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında kritik gün! Yatırımcılar son haberi bekliyor!

Altın fiyatlarında kritik gün! Yatırımcılar son haberi bekliyor!

Para ve emtia piyasalarının merakla beklediği ABD enflasyon rakamları açıklandı. ABD'de Ocak ayında Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) aylık bazda yüzde 0,6, yıllık bazda ise yüzde 7,5 artış gösterdi. Peki kritik verilerin ardından altın fiyatlarında son durum ne oldu? İşte detaylar…



GRAM ALTIN DA DÜŞTÜ

Uzmanparacom'da yer alan habere göre; geçtiğmiz gün güne 797 liradan başlayan gram altın 800 lira kritik seviyesinin üzerine çıkarak 797 liradan kapandı.

Altın fiyatlarında kritik gün! Yatırımcılar son haberi bekliyor!

Gram altın, ABD'de enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından ons altının gerilemesi nedeni ile geriledi. Gram altın 793 liraya düştükten sonra toparlanarak 796 lirada sabitlendi.

Yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılacak! Yeni model devreye alınıyor!

Altın yatırımcısı telaşta! Altın, yolun sonuna mı geldi?

Yastık altında ne kadar altın var? Bakan Nebati o rakamı resmen açıkladı!

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...

Piyasalar karışacak! Yüklü faiz artışına hazır mısınız?

Dolar ve Euro'da son durum!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön