30 / 04 / 2024

Altın Fiyatlarındaki Belirsizlik Devam Ediyor: Gram Altın Ne Zaman Düşer?

Altın Fiyatlarındaki Belirsizlik Devam Ediyor: Gram Altın Ne Zaman Düşer?

Kuyumcu esnafından altın fiyatları hakkında bazı tahminler geldi. Şu an altın almak isteyen kişiler tarafından en çok merak edilen sorulardan biri de 'Gram altın düşecek mi?' sorusudur. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, altın fiyatlarıyla ilgili bazı tahminlerde bulundu. 



Enflasyon ve döviz kurundaki yükseliş altın fiyatlarını da her geçen gün artırmaya devam ediyor. Yatırımcılar özellikle de altının gelecek fiyatlarının nasıl şekilleneceğini merak ediyorlar. Ekonomist ve altın uzmanlar bu konudaki tahminlerini ve görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Bu seferki tahmin de kuyumcu esnafından geldi. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, altın fiyatları ve özellikle de gram altınla ilgili bazı önemli değerlendirmeler yaptı. 

Altın Fiyatlarındaki Belirsizlik Devam Ediyor: Gram Altın Ne Zaman Düşer?

“Altın düşer demek şu an absürt bir ifade olacaktır”

Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, altının yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görüldüğü konusunda değerlendirmelerde bulundu. Altın fiyatlarını yorumlayan Çakmakçı şu açıklamaları yaptı: “Uzun süredir enflasyonun arttığı bir dönemde bulunuyoruz. Bu nedenle altın düşer gibi bir ifade kullanmak absürt olacaktır. Yatırım amaçlı en çok tercih edilen araçlardan biri olan altın fiyatları vatandaşlar tarafından da çok takip ediliyor. Hatta insanlar bu fiyatlara bizden daha fazla hakimler.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön