21 / 05 / 2024

Altın Fiyatlarındaki Belirsizlik Devam Ediyor: Gram Altın Ne Zaman Düşer?

Altın Fiyatlarındaki Belirsizlik Devam Ediyor: Gram Altın Ne Zaman Düşer?

Kuyumcu esnafından altın fiyatları hakkında bazı tahminler geldi. Şu an altın almak isteyen kişiler tarafından en çok merak edilen sorulardan biri de 'Gram altın düşecek mi?' sorusudur. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, altın fiyatlarıyla ilgili bazı tahminlerde bulundu. 



Altın Fiyatlarındaki Belirsizlik Devam Ediyor: Gram Altın Ne Zaman Düşer?

Altının ons fiyatı düşecek mi?

Çakmakçı, altının ons fiyatı hakkında da bazı görüşlerini şu şekilde paylaştı: “Ekonomistlerin açıklamalarına göre 1700-1800 seviyelerinde olması beklenen altının ons fiyatını biz de müşterilere bu şekilde aktarıyoruz. Şu an 1660 lira olduğu ve önümüzdeki süreçleri dikkate alırsak altının ons fiyatı artacak. Bu durumun özellikle de Amerika Merkez Bankası FED’in faizi yükseltmesi ile bir bağlantısı olacak. Faiz kararlarının sonradan düşüşe geçmesi altının ons fiyatını artıracak.”

En güvenli yatırım aracı 

Çakmakçı, en güvenli yatırım aracını şu şekilde açıkladı: “Düğün mevsiminin gelmesi, altına olan talebi artırıyor. Önceden yarım kilo alınan altın şimdilerde 100 grama kadar düştü. Altın,  her zaman değer kazandığı için düğün yapan kişilerin de işine yarıyor. Altın, özellikle de yatırımcı ve yeni evlenenler için güvenli bir araçtır.”

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor. İşte son dakika altın fiyatları!

22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları fırladı! Bilezik borcu olanlar yandı! 15 Temmuz Cumartesi altın bilezik fiyatları...

Borsa, dolar, altın... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön