06 / 05 / 2024

Altın rekora doymuyor! Kritik detay ortaya çıktı! Bundan sonrasını izleyin...

Altın rekora doymuyor! Kritik detay ortaya çıktı! Bundan sonrasını izleyin...

Tera Yatırım Başekonomisti Enver Erkan, altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Gram altın, çeyrek altın artacak mı?



Tera Yatırım Başekonomisti Enver Erkan, altın fiyatlarına ilişkin Fed'in para politikasına ilişkin görünümün hala tartışılmakta olduğunu belirtti. 

"Daha güçlü dolar ve artan tahvil getirileri, ABD'de olası bir resesyon riski, Çin'in tecrit uygulamalarının ve Rusya'nın Ukrayna'daki savaşının etkisine ilişkin endişeler arasında ters rüzgarlar altın fiyatını da çok sıkıştırıyor" diye konuşan Enver Erkan, ederal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) tutanaklarından normalde piyasaların negatif etkilenmesine sebep olacak bir ayrıntının çıkmadığını vurguladı.

Altın rekora doymuyor! Kritik detay ortaya çıktı! Bundan sonrasını izleyin...

Bipara Hürriyet'ten Şenay Zeren'in haberine göre; Erkan, altın fiyatlarında Fed kaynaklı olarak sıkışma kapsamında, mevcut seyrin sürebileceğinin ve artış eğiliminin baskılayıcı olabileceğinin altını çizdi. 

İnşaat sektöründeki zamlara müdahale mi geliyor? Çimento, beton ve demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel fiyat listesi

Benzin ve motorine 1 günde ikinci zam haberi! 1 TL daha artacak! 27 Mayıs 2022 PO, BP, Total, Shell, Opet fiyat listesi

Kriptolarda düşüş sürüyor! Yatırımcıların paniği artıyor! Bitcoin ve Ethereum'u neler bekliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön