10 / 05 / 2024

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…



ALTIN İÇİN ARALIK AYI TAHMİNİ

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise NTV'de katıldığı canlı yayında ons altının gelecek dönemde bir süre 1. 800 - 1. 950 dolar seyrinde hareket edeceğini söyledi. Önümüzdeki aylarda ise ons altının 1. 950 doların üzerine çıkacağını söyleyen Yıldırımtürk, yıl sonuna doğru ise ons altının 2 bin 50 dolar olacağını öngördü.

"GRAM ALTIN YIL SONUNDA 1500 TL"

Enflasyondaki yükseliş ve jeopolitik gerginlikler sebebiyle altın fiyatlarındaki artışın devam ettiğini belirten Yıldırımtürk, 985 TL’ye gerileyen gram altın fiyatlarının bugün itibarıyla 1019 TL’ye çıktığını belirtti. Yıldırımtürk, önümüzdeki dönemlerde gram altının ise 1350 seviyelerine kadar artarak yıl sonu itibarıyla 1500 seviyelerine kadar yükseleceğini açıkladı.

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 31 Temmuz 2022 tarihinde saat 14.03’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,92 Türk Lirası, euro 18,32 Türk Lirası, altının gramı ise 1020 Türk Lirası değerinde.

Citroen C3 ve C4'te böyle bir fırsat görülmedi! Sıfır araba almak isteyenlerin dikkatine! 31 Temmuz 2022 fiyat listesi

TOKİ İstanbul Projesi için elinizi çabuk tutun! Az bir süre kaldı! Sakın kaçırmayın!

Üniversite tercihi yapacak öğrenciler dikkat! O üniversiteler aylık 10 bin lira veriyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön