18 / 05 / 2024

Altın yükselince İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! “Çok dikkatli olun!”

Altın yükselince İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! “Çok dikkatli olun!”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında yaşanan yükselişin ardından yatırımcılara uyarılarda bulunarak “Şimdi iki kat dikkatli olmanın vakti” dedi.



GRAM ALTIN SAHİPLERİ BU TUZAĞA DÜŞMEYİN!

Yaşanan yükselişlerin devam edeceğini ileri süren Finans Analisti Memiş, "Altının yükseliş yolu uzun ve istikrarlı olacak" şeklinde konuştu. Uzman isim, önümüzdeki süreçte bir fiyat dengelemesi yaşanabileceğini ve altında ufak çaplı düşüş hareketlerinin gözlemlenebileceğinin ifade ederek, "Yine de bir düşen altın iki yükselecek, 2023 yılı, altının yılı olacak" ifadelerini kullandı. Her dönemde yapılan bu dengelemelerde panik havasına girenlerin kaybettiğinin altını çizen Memiş, "İlk fiyat düşüşünde altınınızı satarsanız, gelecek yükseliş dalgasında pişman olursunuz" şeklinde uyarı yaptı. 

Altın yükselince İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! “Çok dikkatli olun!”

Özellikle Slikon Vadisi Bankası'nın (SBV) iflas etmesinin ardından, batma furyasına katılan pek çok banka ile beraber ABD bankacılık sistemi için krizin domino etkisi yaratabileceğinden korkulmuştu. Milyarlarca dolarlık yatırımını her dönemde 'güvenli liman' olarak bilinen altına kaydıran yatırımcılar, portfolyolarında bulunanların bir kısmını ise kripto paralara yöneltmiş oldu.

Yaşanan gelişmelerin akabinde yaklaşık bir senenin ardından yeniden 27 bin dolar seviyesine dayanan Bitcoin, parasını bankada tutmak istemeyen yatırımcılar için de cazip bir alternatif olduğunu anımsatmaya devam etti. 

Garanti BBWA’dan müşterilerine büyük jest! Karşılıksız verilen bu parayı mutlaka alın!

Tüp fiyatları rekora koşuyor! Fiyatları duyan vatandaşlar isyan etti! Kötü haberler ardı ardına geldi!

VakıfBank’la market alışverişleriniz bedavaya gelecek! Efsane kampanyanın bitimine son 4 gün!


Geri Dön