05 / 07 / 2024

Altına dair uzman isim uyardı! Altın alan ve satanlar 6 gün içinde mutlaka yapsın! İşte detaylar!

Altına dair uzman isim uyardı! Altın alan ve satanlar 6 gün içinde mutlaka yapsın! İşte detaylar!

Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, altın hakkında 2023 yılı için beklentiyi paylaştı. İşte detaylar!



Altının yeni yılda ne kadar olacağı araştırılıyor. Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, altın hakkında 2023 yılı için beklentiyi paylaştı. Altın fiyatları 2023 yılında kaç TL olacak? İşte detaylar...

Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, altın fiyatları üzerinden dikkat çeken açıklamalarda bulunurken aynı zamanda tarih vererek beklentilerine dair bilgi verdi. Altın fiyatları üzerinde son 8 aydır baskılamanın sonuç verdiği herkes tarafından görülürken ne kadar daha artış göstereceği sorgulanıyor. İşte, Hatice Kolçak'ın dikkat çeken açıklamaları şu şekildedir;

UZMAN HATİCE KOLÇAK’TAN ALTIN AÇIKLAMASI!

Kolçak, 15 Aralık tarihine kadar ons altın üzerinde çok büyük hareketlenmeler beklemediğinin altını çizerken kendi şahsi Youtube kanalın da ise çeşitli yorumlar yaptı. Ons altın 1800 dolar ve üzerinde çok fazla yer alamadığı fakat tüm olumsuzluklar eşliğinde 1780 ons altın seviyelerinin yer alırken daha fazla aşağı yönlü hareket etmeyeceğini açıkladı. Ons altının en dip seviyesi 1685 seviyelerinin olduğunu söyleyen Kolçak, FED faiz kararından sonra yükseliş beklemek yanlış olur, ons altın üzerinde ki beklentim 15 Aralık tarihine kadar dalgalanmanın devam etmesidir sözleri ilgi gördü. Kısa vadede dalgalanma devam, uzun vadede ise yukarı yönlü hareket bekleniyor. Gram altının 1200 TL seviyelerinde yer alacağına dair açıklamalarda bulundu.

DOLAR 10 TL Mİ OLACAK?

Dolar kuruna dair de bilgi veren Ekonomist İslam Memiş, hızlı bir şekilde gerilemeye başladığını ve Türkiye'de bu durumu görülmediğini söyledi. Ekonomist İslam Memiş, bu nedenle daha hızlı bir gerileme değil de aşağı yönlü bir trendin ocak ayından başlayarak devam edeceğini söyledi. Kamuoyunda 10 TL gibi rakamların dolaşmasının da manipülasyondan başka bir şey olmadığını aktaran İslam Memiş, öyle bir rakam yok ifadelerine yer verdi.

Kayseri TOKİ çekilişi hangi kanalda? TOKİ Kayseri arsa kuraları ne zaman çekilecek?

Tapu ve tapu masrafına dair bilinmeyenler! 100 metrekare evin tapu masrafı ne kadar?

Emeklilikte askerlik borçlanması nasıl yapılır?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön