30 / 04 / 2024

Altında her şey bu detaya bağlı! Eli altına gidecekler eliniz yanmasın

Altında her şey bu detaya bağlı! Eli altına gidecekler eliniz yanmasın

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen altın fiyatlarındaki baskı devam ediyor. Fİyatlardaki bu baskının ise ABD'deki enflasyonla mücadeleyle ilgili olduğu belirtiliyor. ABD Merkez Bankası'nın enflasyona karşı başarısız olacağı düşüncesi, altın fiyatlarını baskılıyor.



Uzun yıllardan bu yana garantiye gitmek isteyen yatırımcıların bir numaralı seçeneği altın oldu. Son dönemde fiyatının yükselmesi nedeniyle bir hayli ilgi gören altın, son günlerde düşük seyrediyor. Bunun ise bir nedeni var. Şu anda gram altın 901,3 liradan işlem görürken, popüler altın birimlerinden çeyrek altın 1.479 liradan, cumhuriyet altını ise 6 bin 40 liradan satılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön