27 / 04 / 2024

Benzin ve motorinde her şey bu detaya bağlı! Eğer gerçeğe dönüşürse fiyatlar uçacak! İşte 12 Nisan brent petrol fiyat

 Benzin ve motorinde her şey bu detaya bağlı! Eğer gerçeğe dönüşürse fiyatlar uçacak! İşte 12 Nisan brent petrol fiyat

OPEC, 2022 küresel petrol talebi beklentisini aşağı çekti. Bu hamlede savaşın büyük etkisi olduğu belirtilirken, Putin'in bugün yaptığı "Görüşmeler çıkmaza girdi" açıklamasından sonra savaşın şiddetliyle birlikte petrol fiyatları artabilir.



Rusya ve Ukrayna arasında 24 Şubat'ta başlayan savaş nedeniyle petrol fiyatları bir anda tavan yapmıştı. 139 dolar seviyesiyle tarihin en yüksek rakamlarını gören brent petrol şu sıralar düşük seyretse de Putin'in bugün yaptığı açıklamalar dünyaya buz kestirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön