28 / 04 / 2024

Altında son dakika: 11 haftanın en yüksek seviyesi görüldü!

Altında son dakika: 11 haftanın en yüksek seviyesi görüldü!

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altın fiyatları, Orta Doğu'daki krizin artabileceğine yönelik gelen sinyallerle 11 haftanın en yüksek seviyesini test etti. 19 Ekim 2023 Perşembe son dakika altın fiyatları...



Orta Doğu'daki tansiyonun yükselme ihtimali güvenli liman olan altına talebi artırdı. Spot piyasalarda altın fiyatları, Hamas'ın İsrail'e olan saldırısından önce güne yüzde 6'dan fazla arttışla başladı. 

11 HAFTANIN EN YÜKSEK SEVİYESİNDE!

Çarşamba gününü yüzde 1,3 değer artışı gösterdi. 31 Temmuz'dan bu yana en yüksek seviyeden kapatan spot altın, haftanın 4. işlem gününde yüzde 0,15 artış göstererek 1.950 dolar seviyelerine yükseldi.

Yine de altın fiyatları Ekim başındaki 7 ayın en düşük seviyesinden toparlanması henüz Borsa yatırım fonları (EFT) aracılığı ile önemli miktarda alım göstermedi.  Bu durum altına olan talebin pazarın başka bir bölümünden geldiğini ortaya attı. 

ABD Başkanı Joe Biden, Tel Aviv'e yaptığı geziyi tamamlarken Gazze'de bir hastanede yaşanan patlamayla yükselen tansiyon piyasalarda etkisini hissettirmeye devam ediyor.

Çatışma binlerce İsrailli ve Filistinlinin hayatına mal olurken, küresel enerji üretimi için kritik önem taşıyan bölge genelindeki gerilimleri de artırdı. 

Altında son dakika: 11 haftanın en yüksek seviyesi görüldü!

ALTIN FİYATLARINDA SON DAKİKA!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişi tarafındna yakından takip ediliyor.  Vatandaşlar altındaki hareketlilik karşısında heyecanla Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın bugün kaç lira? 19 Ekim Perşembe gram altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını aratıyor.

Altında son dakika: 11 haftanın en yüksek seviyesi görüldü!

Altın fiyatlarındaki yükseliş hızla devam ediyor. Altının ons fiyatı haftanın dördüncü işlem gününde 1950 dolar oldu.  Gram altın 1837 lira, çeyrek altın 3000 lira, yarım altın 6000 lira, tam altın 11,952 lira, Ata altın 12,268 lira, gremse altın 29,824 lira Atabeşli altın ise 61,246 liradan satışa sunuluyor.

Öte yandan ABD doları da diğer para birimleri karşısında güçlenmeye devam ediyor. Dolar/TL kuru dün 28 TL seviyesini geçerek tarihi rekorunu kırdı.

Altın uçmadı, resmen fırladı! 1 gramı bile olan yaşadı! 19 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? 19 Ekim Perşembe brent petrolün varil fiyatı!

Geri Dön