27 / 04 / 2024

Altında son dakika! Gelecek haftadan itibaren...

Altında son dakika! Gelecek haftadan itibaren...

Stratejist Hamza Yardımcıoğlu, Fed’in atacağı adımların yetersiz kalacağına ve altının adım adım yükseleceğine dikkat çekti. İşte ünlü stratejistin o açıklamaları...



Kriptokoincom'da yer alan habere göre; küresel piyasalardaki gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu Stratejist Hamza Yardımcıoğlu, Federal Rezerve’in tarihi zirveyi görmesi sebebiyle, enflasyona karşı faiz artırmak zorunda kalacağına, fakat bunun yeterli olmayacağına dikakt çekiyor. Stratejist, koronavirüs salgını sırasında ABD’nin akıllara durgunluk getiren bir parasal genişleme yaptığına ve şu anda dünyada 9 trilyona yakın dolar olduğuna vurgu yapıyor. Buradan hareketle Hamza Yardımcıoğlu, dünyanın hiperenflasyonla karşı karşıya kalacağını da ifade ediyor. 

Altında son dakika! Gelecek haftadan itibaren...

Artan enflasyonun hiperanflasyonun habercisi olduğunu öngören Stratejist Hamza Yardımcıoğlu,yalnızca ABD’de değil küresel çapta da enflasyonun artışta olduğuna ve hisse senetleriyle birlikte diğer yatırım araçlarının değerlerini kaybettiğine dikkat çekiyor. Stratejiste göre, mevcut durum böyle olduğu için yatırımcılar değer kaybından korunmak için altın alımını tercih ediyor. Stratejist, teknik anlamda altının üçgeni kırdığına ve adım adım artmaya başladığına vurgu yapıyor ve gelecek haftadan itibaren sarı metalin daha fazla değerleneceğini öngörüyor.

Altını olanlar dikkat! Yeni sistem geliyor! 

Faturası yüksek gelenlere müjde! Elektrik indirimi resmen açıklanıyor!

Sektör temsilcilerinden uyarı: Ev fiyatları yüzde 60 zamlanacak!

Milyonlarca kişi ödüyor! Kimler o vergiden muaf?

TOKİ'den 12 bin 107 ucuz konut geliyor!

Altını olanlar dikkat! Yeni sistem geliyor! 

Emekli maaşları bir kez daha artıyor! Maaşlara 5 gün içinde 750 lira ekleniyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön