23 / 07 / 2024

Altında tarih verildi. Altın 2 ay sonra bu kadar olacak. Hemen bakın

Altında tarih verildi. Altın 2 ay sonra bu kadar olacak. Hemen bakın

Altını olan vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Piyasa analistleri tarafından altınla ilgili flaş değerlendirmelerde bulunuldu. İşte analistlerin altın fiyatları hakkındaki ön görüsü.




Uzmanlar altına yatırım yapan ve altını olanları uyarmaya devam ediyor. Gram altın bir dönem zirveyi zorlamış, rekor üzerine rekor kırmıştı. Altın almak isteyenler için uyarı yapıldı.Ekonomi ve piyasa uzmanları faiz kararının açıklanmasından sonra altın yatırımcılarını ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamaya göre altın fiyatları bayramdan sonra rekor kıracak. Uzmanlar altının geleceği noktayı tam olarak kestiremiyor. Ancak altın fiyatlarının asıl yükseleceği tarihin haziran ayından sonraki dönem olduğu ifade ediliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön