29 / 06 / 2024

Altında yatırımcılar resmen tarih verdi! Bu seviyeye inanamayacaksınız

Altında yatırımcılar resmen tarih verdi! Bu seviyeye inanamayacaksınız

Analistler altın fiyatlarıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Analistlere göre altın fiyatları yükselecek. İşte o tarih.



Altın fiyatlarının hangi yöne gideceği çok merak ediliyor. Analistler de altın fiyatlarındaki son durumla ilişkilili önemli açıklamalarda bulundu. Gelin bu açıklamalara hep birlikte göz atalım. 

Altın fiyatlarında beklenmeyen gelişme yaşandı. Kimse bunu beklemiyordu. Altın fiyatlarında görülmemiş olaylar üzerine uzman isimlerden peş peşe açıklama geldi. Altın fiyatları resmen düşüşe geçti. Altın alacaklar fiyatlar daha da düşecek mi? Sorusuna cevap ararken uzman isimler flaş açıklama yaptı.

Pazartesi günü 1727 dolara kadar gerileyen ons altın perşembe günü 1765 doları aştı. Pazartesi günü 1006 liraya kadar düşen gram altın ise perşembe günü 1031 lira seviyesine kadar yükseldi. Cuma günü saat 17.00 civarında açıklamada bulunan Powell, faiz artışına ilişkin verdiği mesajlar sonrası altın fiyatlarında düşüş hızlandı. Açıklama öncesi ons altın 1745 dolardan işlem görürken, gram altın 1020 lira civarında hareketini sürdürüyordu. Powell’ın açıklamalarının ardından ons altın 1734 doları görürken, gram altın ise 1015 lirayı test etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön