30 / 06 / 2024

Altında yatırımcılar resmen tarih verdi! Bu seviyeye inanamayacaksınız

Altında yatırımcılar resmen tarih verdi! Bu seviyeye inanamayacaksınız

Analistler altın fiyatlarıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Analistlere göre altın fiyatları yükselecek. İşte o tarih.



ALTINDA ŞU ANDA DÜŞÜŞ VAR

Geçtiğimiz hafta pazartesi gününe düşüle başlayan altın fiyatları hafta boyunca karışık bir seyirde ilerlemişti. Cuma günü altın fiyatlarındaki yön resmen belli oldu. Kritik gelişmeden sonra altın piyasasındaki düşüş hız kazandı.

Bütün bir hafta gözler 25-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Jackson Hole Sempozyumu’ndaydı. Cuma günü yapılan açıklamalar piyasalara büyük bir hız kazandırdı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön