Altın & Dolar

Altını bilen adam İslam Memiş bu sefer dolar yatırımcısını uyardı! 15 gün sonra dolar böyle olacak...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olan yatırımcıları 18 Eylül'ü işaret ederek uyardı. Peki 18 Eylül'de dolar ne olacak, yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar kuru yeni haftaya düşüşle başlarken, gözler dolar ve altın fiyatlarının ne olacağına çevrilmişti.  Dolar kuru yeni haftaya düşüş yönlü başlarken Euro kurunda ise yükseliş yaşandı. Altın fiyatlarında hem ons altının fiyatındaki gerilimin etkisiyle düşüşe geti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaşanan gelişmeleri değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu.

İSLAM MEMİŞ 18 EYLÜL'Ü İŞARET ETTİ

İslam Memiş yapmış olduğu açıklamasında Eylül ayında son derece yoğun bir veri akışının yaşanacağını ve bu nedenle de volatilitenin yüksek olacağı uyarısında bulundu.

Kısa vadeli işlemlerde dikkatli olunması gerektiğini belirten İslam Memiş "AK Parti MKY’de yerel yönetimler ve kabinede bazı isim değişiklikleri gündeme geleceğini düşünüyorum. 

18 Eylül’de FED’in faiz kararı, küresel piyasalar için bir kırılma noktası olacak. Fed’in faiz kararı, küresel piyasalarda yeni fiyatlamalara neden olacak." diyerek 18 Eylül tarihine işaret etti.

Fed faiz kararının açıklanmasıyla dolar kurunda hareketlilik bekleniyor. Dolarda yukarı yönlü hamleler bekleniyor.

DOLARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

Dolarda son durum yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar/TL kuru bugün güne yükselişle başladı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 34,040 liradan işlem görüyor.  Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 37,42 lira, satış fiyatı 37,55 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi saat 15:03 itibariyle yüzde 0,27 düşüşle 1,1032 bandında hareket ediyor.  Altın fiyatlarında ise düşüş devam ediyor. Ons altın 2500 kritik barajın altına gerilerken gram altın fiyatı 2 bin 804TL'den satılıyor. 

Goldman Sachs'tan altın tahmini! Altının kısa vadede geleceği seviye belli oldu!

Altında geri vites! Çeyrek altın fiyatları ne kadar? Yarım ve tam altın kaç TL? 3 Eylül 2024 son dakika altın fiyatları

Altın hesabı olanları ilgilendiriyor! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı!

İslam Memiş bu kez de ‘Kırılma noktası olacak’ diyerek uyardı! Bu tarihe dikkat!