25 / 05 / 2024

Altını doları bırak bunu al! Altının ve doların devri bitti! Piyasa Kahihi İslam Memiş tek tek anlattı

Altını doları bırak bunu al! Altının ve doların devri bitti! Piyasa Kahihi İslam Memiş tek tek anlattı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, daha önce yapmadığı bir şey yaptı. Memiş, altın ve dolara yatırım kriterleri yerine, “Gümüşe yatırım yapın” çağrısı yaptı. Peki, gümüş alanların karları ne olacak? İşte detaylar…



İŞTE GÜMÜŞ SİKKE FİYATLARI  

Gümüş sikkelerin çok yakında hayatımıza gireceğini ifade eden İslam Memiş, “Gümüş sikkeler 20,  10 ve 5 gram olarak basıldı. Aynı çeyrek altın gibi ziynet eşyası olarak kullanılacak. 20 gramlık gümüş sikke 240 Türk Lirası, 10 gram 120 Türk Lirası, 5 gramı ise 60 Türk Lirası. Artık düğün ve damadın yakasında bu gümüş sikkeler görülür ise kimse şaşırmasın” dedi.  Memiş, “Gümüş yatırımcısı sabrederler ise bu sabrının karşılığını alabilir” ifadelerini kullanarak konuşmasına şöyle devam etti: “Bundan iki yıl önce gümüşün fiyatı 2, 5 TL’ydi. Bugün 12 TL’ye yakın bir seviyede. Bir yıldır merkez bankalarının politikalarından sebepli gümüş baskılanıyor. Yükselişi altına kıyas ile daha hızlı oluyor. Sabrı seven bir emtia. Uzun vadede yatırımcı olmak lazım” ifadelerini kullandı.

GÜMÜŞ STOKLUYOR 

Gümüşün bilişim ve tıp sektöründe kullanılan bir maden olduğunu ifade eden Memiş, dünyada Çin gibi büyük ülkelerin ve özel olacak doların sahiplerinin gümüş topladığını açıkladı. “Gümüş doların karşısında ucuz” ifadelerini kullanan Memiş, “Türkiye’de atıl bir şekilde bekleyen gümüş süs eşyaları ve takılar mevcut. Düz bir şey, para etmez deyip çöpe atıyorsunuz. Türkiye’de tonlarca ekonomiye kazandırılması gereken gümüş bulunuyor” şeklinde konuştu.

Altını doları bırak bunu al! Altının ve doların devri bitti! Piyasa Kahihi İslam Memiş tek tek anlattı

Dolar beş gün içinde o rakamı görecek! Doları adım adım bilen Selçuk Geçer tüyleri diken diken yaptı

Bütün araç sahiplerini ilgilendiriyor! Milyon liralar ödeyebilirsiniz! Bunu sakın yapmayın

Konya’dan müjdeli haber geldi! Ayçiçek yağında indirim mi olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön