30 / 04 / 2024

Altını olan ne yapmalı? Altının Efendisi İslam Memiş bu kez açık açık söyledi! Altını olan acilen bunu yapsın! 

Altını olan ne yapmalı? Altının Efendisi İslam Memiş bu kez açık açık söyledi! Altını olan acilen bunu yapsın! 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın, dolar ve diğer yatırım araçları ile ilgili çok önemli tahminlerde bulundu. İslam Memiş, emtia yatırımcısının kazanmak için beklemede kalması gerektiğini dile getirdi.



İslam Memiş, altın, dolar ve kripto yatırımları ile ilgili olarak neler yazdı? İşte İslam Memiş'in TV100'deki yazısı...

TV100'de kaleme aldığı yazısında piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verisinin açıklandığını belirten İslam Memiş, ABD’de Eylül ayına ilişkin tüketici fiyatları enflasyonun kalıcı olduğunu gösterdiğini belirtti.

ABD’de yıllık enflasyon yüzde 8,2 ile beklentileri aştığını kaydeden İslam Memiş, çekirdek enflasyonun 40 yılın zirvesine çıktığını belirtti.

İslam Memiş TV100'deki yazısında beklentilerin üzerinde açıklanan enflasyon verisi, Amerika Merkez Bankası’nın (Fed) Kasım toplantısında 75 baz puanlık faiz artırımının yüzde 100 fiyatlanmasına sebep olduğunu belirterek, veri açıklandıktan sonra dolar endeksi (dxy), 112,53’den 113,83’e çıktığını belirtti.

Altını olan ne yapmalı? Altının Efendisi İslam Memiş bu kez açık açık söyledi! Altını olan acilen bunu yapsın! 

Doların diğer para birimleri, kripto paralar ve emtia fiyatlarını tekrar baskıladığını belirten İslam Memiş, dolar karşısında değer kaybeden tüm enstrümanlar, baskı altında kalmaya devam edecek gibi göründüğünü kaydetti.

Geçici dedikleri enflasyonun kalıcı olduğunu herkesin gördüğünü belirten İslam Memiş, Fed'in Kasım toplantısında 75 baz puan faiz artıracağını dile getirerel, "Artıracak artırmasına da IMF ve BM’nin uyarılarına ne diyecek?" sorusunu sordu.

Bugün euro, sterlin, altın ve gümüş kime ucuz? diyen İslam Memiş, ABD’ye ucuz olduğunu da belirtti.

Dolar karşısında değer kaybetmiş bu kadar enstrüman orta ve uzun vadede avantajlı olduğunu belirten İslam Memiş, dolar yükselirken, altın da baskılanırken tüm merkez bankalarının altın stoklarını artırdığını belirtti.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın stoklarına 10 ton daha eklediklerini kaydeden İslam Memiş, güzel hamleler yapmaya devam ettiğini belirterek, "Altın ve gümüşte korku ve panik ortamı oluşturmak onların işine geliyor. Çünkü ucuz toplamak için manipüle etmek gerek." dedi.

İslam Memiş yazısında, kripto para ve emtia yatırımcısı, baskılanma karşısında biraz beklemeyi ve izlemeyi tercih etmesi gerektiğini de belirtti.

Altın yerle yeksan oldu! Son dakika rakamlarını duyan inanamadı! İşte 16 Ekim 2022 altın fiyatları! Hemen göz atın!

Dolarda büyük deprem kapıda! Selçuk Geçer 'Rüzgar bu kez tersten esecek' diyerek, o kara haberi verdi!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 Ocak zammında peş peşe deprem! 1 Ocak zam oranına hemen bir göz atın!

5 bankada peş peşe deprem! Garanti, Ziraat Akbank, TEB, ING tek tek açıkladı! Tabloyu görenler inanamadı! Hemen bakın!

Altının Efendisi İslam Memiş'ten 1 gram bile altını olana panzehir gibi açıklama! Hemen bakın! Tam 15 gün sonra...


Geri Dön