11 / 05 / 2024

Altını olan sakın ama sakın bunu yapmasın. Altın uzmanından flaş bir uyarı geldi

Altını olan sakın ama sakın bunu yapmasın. Altın uzmanından flaş bir uyarı geldi

Altını olan vatandaşlar ellerindeki altını nasıl değerlendireceklerini araştırmaya başladı. Altın tavsiyeleriyle bilinen İslam Memiş'ten elinde altını olan vatandaşlara yönelik çok önemli bir uyarı geldi.



Altın fiyatları arama motorlarında araştırılıyor. Memiş, son dönemlerde rekor üzerine rekor kıran altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 10 Nisan altın fiyatlarına ilişkin elde edilen son rakamlar şu şekilde:

İslam Memiş yaptığı açıklamasında altın fiyatlarına ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Hani altın almayı ihmal etmiş, uyarıları dikkate almayan, sürü psikolojisiyle altın fiyatları yükseldiği zaman ben de alsaydım diye haykıran arkadaşlar çok biliyorsunuz. Bunlar hep böyle almayı ihmal ederler, uyarıları dikkate almazlar, yükselince hep tepeden almayı severler, işte bu arkadaşlar… 2008 dolar seviyesinde şu an itibarıyla ama bugün tarım dışı istihdam verisi açıklanacak Amerika’da. Ben tekrar 1960 dolar destek seviyesini ve alttaki rakamları takip etmeye devam edeceğim. Yani ons altın tarafında bugünden itibaren bir düşüş gerçekleşebilir. 2000 dolar seviyesinin üzerinde ben alım için uygun olmadığını şahsen düşünüyorum. Ama bugün tarım dışı istihdam verisi açıklandıktan sonra 1960 dolar destek seviyesi veya daha alt rakamlara çekilebilir. O yüzden elinde dolar bulunduran arkadaşlar, bunu fırsata çevirmeli ve altın almak için bugün ve pazartesi günü veya yarın bir fırsat yakalamış olacak”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön