12 / 05 / 2024

Altını olan sakın ama sakın bunu yapmasın. Altın uzmanından flaş bir uyarı geldi

Altını olan sakın ama sakın bunu yapmasın. Altın uzmanından flaş bir uyarı geldi

Altını olan vatandaşlar ellerindeki altını nasıl değerlendireceklerini araştırmaya başladı. Altın tavsiyeleriyle bilinen İslam Memiş'ten elinde altını olan vatandaşlara yönelik çok önemli bir uyarı geldi.



Gram altın fiyatında çekilme yaşanabileceğini ifade eden uzman isim “Burada da bir gerileme beklediğimi ifade etmek isterim.” ifadesini kullandı. Daha önce de ons ve gram tarafında bir düşüş beklentisini söylediğini vurgulayan Memiş, “Bugün ve pazartesi günü bu beklediğimiz kar satışları gerçekleşir. Ha nereye kadar geriler? 1230… 1200 lira destek seviyesi vardı, dolar kuru yukarı yönlü atak gerçekleştiği için artık 1200 liraya gelme ihtimalini zayıf görüyorum. O yüzden 1230 destek seviyesini takip etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullanan uzman isim, sözlerine “Ancak şunu tekrar etmekte fayda var. Bugün tarım dışı istihdam verisi açıklandıktan sonra bu düşüşlerin son, yani yılın son düşüşleri ve son alım fırsatları olacağını ben tahmin ediyorum” şeklinde son verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön