02 / 05 / 2024

Altını ve doları olanlar ne yapacak? Altın uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Çarşı pazar karışacak

Altını ve doları olanlar ne yapacak? Altın uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Çarşı pazar karışacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın için çok kritik uyarılarda bulunurken, elinde dolar olan  kişilerle ilgili de değerlendirmeler yaptı. Memiş, tarih vererek, “Çarşı pazar karışacak” ifadelerini kullandı. İşte detaylar…



"ELİNDE ALTIN OLANLAR SAKIN ÇARŞI PAZAR KARIŞACAK”

Jeopolitik risklerin yükselmesi ile emtia fiyatları güvenli liman gömleğini takacak, yeni zirveleri test edecektir. Ağustos ayında geri çekilmeler yaşanırsa bu size alım fırsatı olarak önünüze sunulabilir. Elinde altın ve gümüş olanlar sakın ola ki, buradan satarım, düşünce yerine koyarım diye hayal içinde olmayın. Eylül ayı küresel piyasalarda çarşı ve pazarın karışacağı bir ay olacak.

DOLARA DİKKAT

Elinde dolar bulunduranlar orta ya da uzun vadeyi göz önünde bulunduruyorsa, dövizi seviyorum diyen kişiler, Euro - dolar paritesinin 1. 0622, sterlin - dolar paritesinin 1. 22 olduğunu hatırlatmak isterim. Burada da elinde dolar olanlara bir fırsat sunuyor bu geri çekilmeler. Yılın son çeyreğinde ise 20 - 21 TL aralığının gerçekleşme ihtimali ise yüksek fakat euro, altın, sterlin dolara kıyasla daha fazla kazandırabilir. Pariteleri bile bu kadar düşükken, elinizdeki dolarları bu şekilde değerlendirebilirsiniz.

 Altını ve doları olanlar ne yapacak? Altın uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Çarşı pazar karışacak

EDİTÖR NOTU: Bu haber 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 18.35'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,01 Türk Lirası, euro 18,32 Türk Lirası, altının gramı ise 1026 Türk Lirası değerinde.

Akaryakıt fiyatlarına beklenen indirim geldi mi? İşte 3 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları

İşsizlerin dikkatine! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi ilanını yayımladı! İşte başvuru tarihi ve şartları

Migros’ta kaçırılmayacak kampanyalar başladı! Migros’tan su ısıtıcısından çay setine kadar indirim! Sakın kaçırmayın

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön